Известие

Collapse
No announcement yet.

Съвет относно покупка на 159

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Явка, този Сааб много грозен бе.
    Мани не се излагай. Ако минаваш към грозна кола, то по-добре си вземи БМВ. Поне ще я правиш за доста по-малко пари. И ако е БМВ или 330хд или 335д. Да не взимаш друго.
    A20DTH ЖТД ама не баш
    1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

• Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение

Като не искахте да ви дам мойта преди година,нямала кожа,била сива,търсете си сега кожени салони,черни комбита
      Е що бе мойта бившата .. Сашката дойде, покара я, даже не се и пазари, и си я отнесе. Беше черна с кожа биколоре, комби-момби ... Да е жив и здрав да си я кара и много безаварийни отново му пожелавам.

Всъщност ми се обаждаха и ми писаха поне 15 човека и то без да съм пускал обява никъде .. само тук в един пост споменах, че ще я продавам и дойде точно 1 човек и я напазарува. Никой друг не иска да се разходи .. дет се вика да ме препсува на живо
      Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
      Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

• Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение
        Е що бе мойта бившата .. Сашката дойде, покара я, даже не се и пазари, и си я отнесе. Беше черна с кожа биколоре, комби-момби ... Да е жив и здрав да си я кара и много безаварийни отново му пожелавам.

Всъщност ми се обаждаха и ми писаха поне 15 човека и то без да съм пускал обява никъде .. само тук в един пост споменах, че ще я продавам и дойде точно 1 човек и я напазарува. Никой друг не иска да се разходи .. дет се вика да ме препсува на живо

Ми то като я продаде за какво да се разхождаме?
        Ако ще черпиш за продажбата - да идвам? Ей го де е Филибето...

А аз не дойдох, защото не бях финансово готов - чаках 'едни' пари. Сега отдавна са дошли, пък няма какво да купя.

БО - много добре си изглежда СААБ-а. Пък за 3ка съм мислил, ама ми е малко въз тясничка на мене... Вътре като седна имам предвид. По същия начин както ми е тясно в А3 и А4. 147цата е доста по-просторна от тях.
        Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
        ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Comment

• .....язе па след малко ке ода да гледам две коли.

---------- Post added at 13:47 ---------- Previous post was at 13:44 ----------

Първоначално публикувано от Yavor Покажи съобщение

БО - много добре си изглежда СААБ-а. Пък за 3ка съм мислил, ама ми е малко въз тясничка на мене... Вътре като седна имам предвид. По същия начин както ми е тясно в А3 и А4. 147цата е доста по-просторна от тях.
          Явка гледай поне да е седан СААБ-О бре,комби ми е трудносмилаемо тва чудо.
          Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
          Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
          Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
          Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Ако ще купуваш такова немско/шведско чудо,по добре се огледай за Астра комби 2008/9,същата кола на по-ниска цена,има я със 150 коня мотор.
            Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
            Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
            Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Да, Стефчо, а ако знаеш колко обикалях, преди да я взема твоята...То не бяха бангии в Дупница, всички къщи в София, всичко в Пловдив...ужас като се сетя. По едно време мислех да тръгвам за Италия и да докарвам от там, но като прочетох ти във форума и гледах да действам мигновенно. Между другото, изпуснах две, които изглеждаха срахотно, едната в Иво ауто и една от частно лице - мислих по два-три дни и докато я измисля, колата изчезваше. Но вече минах 7 хил км и за сега мога да кажа само едно Благодаря за поддържаният автомобил.
              П.С. Явка, продължавай да търсиш и имай търпение, ще излезне и твоя екземпляр, просто си трябва търпение. Моята я търсих повече от 4 месеца...
              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm, SW, Lancia Delta II 1,6
              ".... 150 На превала Ляв 5 и веднага Десен 5! спирай, че си ебало майката за Ляв 2 на скок !!!ХОРАТА... "

Comment

• Ех какви времена настъпиха,на мен ми трябваха 15 мин. да я измисля

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Е къде ги тия Д5 със спукани глави, аз за един такъв случай не знам ?!? Е, ако е някой милионник, може.

А и аз вече не обръщам внимание на тия приказки, гледам да ми хареса моделът и търся нещо запазено. То за всяка марка и модел си има приказки, мен като знам как ме плашиха със 166-цата, а то се оказа перфектна кола. Жалко, че свърши така кофти.
                  Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                  AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                  Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                    Е къде ги тия Д5 със спукани глави, аз за един такъв случай не знам ?!? Е, ако е някой милионник, може.

А и аз вече не обръщам внимание на тия приказки, гледам да ми хареса моделът и търся нещо запазено. То за всяка марка и модел си има приказки, мен като знам как ме плашиха със 166-цата, а то се оказа перфектна кола. Жалко, че свърши така кофти.
                    О боже,те да знаеш си пишат всички за проблемите си.Само ще ти кажа,че след като продадохме главата на първия,който се обади,звъняха още 5-има за глава,тва как ти звучи Това ти го пиша,само заради това че изръси че Д5 е по-добър от Мжета.

Comment

• Първоначално публикувано от svetlin pilev Покажи съобщение
                      ...А аз вече съм горд собственик на 159SW 2.4 ръчка с лек ремап.Колата излезе на 12.06 в Мобилето следобед и на 13.06 в 10.00ч. беше моя....
                      Аре да ти е честита, със здраве да я караш. Поне един се отърва от мъката и си намери кола Аз за добро или за лошо обаче SW-тата изобщо не ги пускам в мобилето
                      Last edited by Sm0k; d.m.y г., 21:01.
                      Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
                      Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]

Comment

• Първоначално публикувано от Yavor Покажи съобщение
                        Ми то като я продаде за какво да се разхождаме?
                        Ако ще черпиш за продажбата - да идвам? Ей го де е Филибето...

А аз не дойдох, защото не бях финансово готов - чаках 'едни' пари. Сега отдавна са дошли, пък няма какво да купя.

Не визирах конкретно теб .. мисълта ми беше, че една камара народ ме занимаваха часове наред по телефона с всякакви въпроси, а реално никой не дойде да я види на живо. За парите не искам да говоря - аз не бързах да я продавам. Но и никой не ме помоли да му я запазя .. поради липса на пари - просто щото никой не дойде да я види, да се запознаем, да си полафим като колеги и т.н.

Пожелавам ти успех с търсенето и ти обръщам внимание - ако имаш възможност вземи 159 поне за няколко часа и покарай (ако не си го правил де) .. защото може да се окаже, че това просто не е твоята кола. Както в няколко случая напоследък на наши тука известни колеги, включително и аз

Comment

• Стеф, искаш да кажеш, че 159 не е била твоята кола ли?

Кайче, гледахте ли Зоромобила, дагоева ?
                          sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                            Стеф, искаш да кажеш, че 159 не е била твоята кола ли?

Кайче, гледахте ли Зоромобила, дагоева ?
                            Еми ... май май така се оказва .. или поне това е равносметката към момента. Покарах и Брера тука няколко дена .. готина работа, кефи .. ама сърцето си ме тегли на другаде. Веднъж се качих в нещо друго и различно и не спирам да мисля за него.

Зоромобила сигурно не го е гледал .. щото е зает с моите капризи
                            Last edited by DiStefano; d.m.y г., 19:33.

Comment

• Ох, искам ли да знам, в какво си се влюбил?!
                              sigpic

Comment

• мойта първия човек който дойде на място и я видя я отнесе на момента ...
                                alfa 164 t.s ex
                                tipo 2,0 16v turbo ex
                                opel astra amnesia ex
                                megane 2 ex
                                alfa 159 jtd ех
                                audi A6/S TQ 330+
                                audi a4 b5 1,8 TQ 500++
                                alfa romeo 147 1,9jtdm 16v cadamuro design

Comment

Working...
                                X